Bikupan är en butik i Jönköping med ekologiska och rättvisemärkta livsmedel och varor. Här behöver du inte leta efter de bra alternativen, då det mesta vi säljer är ekologiskt, rättvisemärkt eller lokalproducerat. Istället märker vi ut det som INTE är helt schysst.
Varje vecka får vi nya leveranser av varor, t.ex. nybakat bröd från lokala bagerier. Under odlingssäsongen står våra lokala producenter delvis för den färska frukten och grönsakerna. Annat som är närproducerat är honung, hudvårdsprodukter, knäcke, rapsolja och mjöl.

På Bikupan hittar du även olika sojaprodukter, linser, säd, ris, nötter och torkad frukt i lösvikt, även detta ekologiskt odlat. Ett stort sortiment av ekologiskt godis och glass. Vår kaffekvarn mal ekologiskt kaffe och vi har ett stort sortiment av ekologiska téer, såväl svarta som örttéer, de flesta rättvisemärkta så klart! Våra hyllor rymmer även solidariska och rättvisemärkta varor som kakao, choklad, marmelad, kryddor och honung. Utöver mat finns även rengörings- och hygienprodukter, som diskmedel, tvål, bomull, schampo och tandkräm.
Du hittar även många intressanta nyheter inom Raw Food, Superfruits m.m.
Läs mer under produkter för ytterligare information om vad du kan hitta i butiken. Är det något du saknar brukar det oftast gå att beställa hem.